agenda

kinderyoga

zaterdag 4 augustus 2012
17:00 – het Prieeltje bij de flamingo's
ZOOmeravond

Elke ZOOmeravond kan je meedoen aan een speciale kindervoorstelling of act zoals yoga (ouders en anderen zijn ook welkom), muziekworkshops of theater.

Als je het leuk vindt om werkelijk samen met je kind te zijn en te spelen, dan is deze workshop misschien wat voor jullie! Na wat yoga-oefeningen en spelletjes gaan we "vliegen", waarbij jij als ouder je kind letterlijk tot grote hoogten brengt. Het beste is als jullie met zijn tweeen komen, zodat jullie je volledig op elkaar kunnen concentreren, en 1 op 1 partners van elkaar kunnen zijn. De ervaring leert dat kinderen van ongeveer 3 tot 11 dit superleuk vinden. Maak je geen zorgen over kleding, dat komt wel goed; als ouder is het alleen wel prettig om een broek (en geen rok) aan te hebben. 

op naar Artis! koop nu kaarten » of word lid

openingstijden, route, parkeren en meer bereid je bezoek voor

organiseer het in Artis

adres Plantage Kerklaan 38 - 40, Amsterdam

bereikbaarheid Tram 9 vanaf Amsterdam Centraal Station en tram 14 vanaf de Dam stoppen op de halte Plantage Kerklaan. Ook tramlijn 10 stopt op loopafstand van Artis.

parkeren Artis beschikt over een eigen parkeerterrein. Artis-bezoekers kunnen gebruik maken van het voordelige Artis-parkeertarief. Decodeer uw parkeerkaart bij de kassa, het Informatiehuisje of in de winkel.

CBF keur voor goede doelen

ANBI

Natura Artis Magistra bedankt: Bank Giro Loterij

ANWB fonds Gemeente Amsterdam Bouwstenen Dierenbescherming Stadsdeel centrum Janivo Canon Compass Group Provincie Noord-Holland Prins Bernard Cultuurfonds Vrumona Zabawas Stimuleringsfonds voor de Architectuur Rijksoverheid kansen voor West Europese Unie Rabobank Amsterdam VSB-fonds gravin van Bylandt stichting