agenda

de konijnenuil

zaterdag 4 augustus 2012
15:00 – het Vogelhuis
ZOOmeravond

Deze week staat in het teken van de konijnenuil. Met hun scherpe zicht en gehoor weten ze hun prooi goed te lokaliseren.

De konijnenuil is een van de weinige uilen die ook overdag actief is. Kom naar het Vogelhuis en ontdek op welke dieren de konijnenuil zoal jaagt. Dit kun je onderzoeken door een braakbal te ontleden. Schrik niet als je een botje of een schedeltje tegenkomt.

op naar Artis! koop nu kaarten » of word lid

openingstijden, route, parkeren en meer bereid je bezoek voor

organiseer het in Artis

adres Plantage Kerklaan 38 - 40, Amsterdam

bereikbaarheid Tram 9 vanaf Amsterdam Centraal Station en tram 14 vanaf de Dam stoppen op de halte Plantage Kerklaan. Ook tramlijn 10 stopt op loopafstand van Artis.

parkeren Artis beschikt over een eigen parkeerterrein. Artis-bezoekers kunnen gebruik maken van het voordelige Artis-parkeertarief. Decodeer uw parkeerkaart bij de kassa, het Informatiehuisje of in de winkel.

CBF keur voor goede doelen

ANBI

Natura Artis Magistra bedankt: Bank Giro Loterij

ANWB fonds Gemeente Amsterdam Bouwstenen Dierenbescherming Stadsdeel centrum Janivo Canon Compass Group Provincie Noord-Holland Prins Bernard Cultuurfonds Vrumona Zabawas Stimuleringsfonds voor de Architectuur Rijksoverheid kansen voor West Europese Unie Rabobank Amsterdam VSB-fonds gravin van Bylandt stichting