agenda

dierverzorger vertelt bij de makaken

donderdag 2 augustus 2012
11:00 – de Apenrots
dierenverhalen

Japanse makaken communiceren met elkaar door middel van kreten en hun lichaamstaal.

Ze maken hiermee verschillende gemoedstoestanden of hun rang duidelijk. Kom naar de Apenrots om samen met de dierverzorger de Japanse makaken te zien eten, klimmen en spelen. De dierverzorger legt uit hoe je de hiërarchie in de groep kunt herkennen. Vooral onder de vrouwtjes heersen verschillende rangen. Loop om de rots heen en zie hoe ze gevoerd worden.

op naar Artis! koop nu kaarten » of word lid

openingstijden, route, parkeren en meer bereid je bezoek voor

organiseer het in Artis

adres Plantage Kerklaan 38 - 40, Amsterdam

bereikbaarheid Tram 9 vanaf Amsterdam Centraal Station en tram 14 vanaf de Dam stoppen op de halte Plantage Kerklaan. Ook tramlijn 10 stopt op loopafstand van Artis.

parkeren Artis beschikt over een eigen parkeerterrein. Artis-bezoekers kunnen gebruik maken van het voordelige Artis-parkeertarief. Decodeer uw parkeerkaart bij de kassa, het Informatiehuisje of in de winkel.

CBF keur voor goede doelen

ANBI

Natura Artis Magistra bedankt: Bank Giro Loterij

ANWB fonds Gemeente Amsterdam Bouwstenen Dierenbescherming Stadsdeel centrum Janivo Canon Compass Group Provincie Noord-Holland Prins Bernard Cultuurfonds Vrumona Zabawas Stimuleringsfonds voor de Architectuur Rijksoverheid kansen voor West Europese Unie Rabobank Amsterdam VSB-fonds gravin van Bylandt stichting