agenda

ruimtepaspoort: ruimtevaart

zaterdag 28 juli 2012
16:00 – het Planetarium
ZOOmeravond

Tijdens de ZOOmeravonden kun je in het Artis Planetarium een ruimtepaspoort bij elkaar sparen.

Er zijn vier onderwerpen die je met succes moet hebben gevolgd om deze te bemachtigen: de sterrenhemel, ruimtevaart, het zonnestelsel en de Melkweg.

Volg ze allemaal en word ruimtereiziger! Je kunt alle onderwerpen op één avond bezoeken, maar je kunt het ook verdelen over alle ZOOmeravonden. Zorg dat je ze hebt bezocht voor 25 augustus, dan is de laatste ZOOmeravond.

op naar Artis! koop nu kaarten » of word lid

openingstijden, route, parkeren en meer bereid je bezoek voor

organiseer het in Artis

adres Plantage Kerklaan 38 - 40, Amsterdam

bereikbaarheid Tram 9 vanaf Amsterdam Centraal Station en tram 14 vanaf de Dam stoppen op de halte Plantage Kerklaan. Ook tramlijn 10 stopt op loopafstand van Artis.

parkeren Artis beschikt over een eigen parkeerterrein. Artis-bezoekers kunnen gebruik maken van het voordelige Artis-parkeertarief. Decodeer uw parkeerkaart bij de kassa, het Informatiehuisje of in de winkel.

CBF keur voor goede doelen

ANBI

Natura Artis Magistra bedankt: Bank Giro Loterij

ANWB fonds Gemeente Amsterdam Bouwstenen Dierenbescherming Stadsdeel centrum Janivo Canon Compass Group Provincie Noord-Holland Prins Bernard Cultuurfonds Vrumona Zabawas Stimuleringsfonds voor de Architectuur Rijksoverheid kansen voor West Europese Unie Rabobank Amsterdam VSB-fonds gravin van Bylandt stichting