agenda

Het betoverde rif

woensdag 25 juli 2012
11:00 – het Planetarium
planetariumprogramma

Een spannend en kleurrijk onderwateravontuur over twee jonge vissen die met behulp van de maan hun magische en geheime rif proberen te redden.

In een fantastische en kleurrijke show zitten de kinderen letterlijk middenin dit spannende avontuur, waarbij ze ook veel zullen leren over biodiversiteit, het leven in de diepzee en de bedreiging van het koraalrif als uniek ecosysteem..

Geschikt voor alle leeftijden. Duur: 30 minuten. Op weekdagen onder voorbehoud i.v.m. schoolboekingen.

op naar Artis! koop nu kaarten » of word lid

openingstijden, route, parkeren en meer bereid je bezoek voor

organiseer het in Artis

adres Plantage Kerklaan 38 - 40, Amsterdam

bereikbaarheid Tram 9 vanaf Amsterdam Centraal Station en tram 14 vanaf de Dam stoppen op de halte Plantage Kerklaan. Ook tramlijn 10 stopt op loopafstand van Artis.

parkeren Artis beschikt over een eigen parkeerterrein. Artis-bezoekers kunnen gebruik maken van het voordelige Artis-parkeertarief. Decodeer uw parkeerkaart bij de kassa, het Informatiehuisje of in de winkel.

CBF keur voor goede doelen

ANBI

Natura Artis Magistra bedankt: Bank Giro Loterij

ANWB fonds Gemeente Amsterdam Bouwstenen Dierenbescherming Stadsdeel centrum Janivo Canon Compass Group Provincie Noord-Holland Prins Bernard Cultuurfonds Vrumona Zabawas Stimuleringsfonds voor de Architectuur Rijksoverheid kansen voor West Europese Unie Rabobank Amsterdam VSB-fonds gravin van Bylandt stichting