page title

toegangsprijzen

Toegangskaarten zijn ook gemakkelijk online te bestellen en direct te betalen met iDeal, Mastercard of Visa. Leuk voor jezelf, of om cadeau te geven.

toegang Artis Artis & Micropia Micropia
normaal (10+)       € 20,50 € 27,50 € 14,00
jeugd (3-9 jaar) € 17,00 € 23,50* € 12,00*
0-2 jaar  gratis gratis* gratis*
museumkaart niet geldig niet geldig gratis*

*adviesleeftijd Micropia: vanaf 8 jaar

koop een kaartje

Micropia

Als je de wereld van héél dichtbij bekijkt, gaat er een nieuwe voor je open. Mooier en bijzonderder dan je je ooit hebt kunnen voorstellen. Micropia is 's werelds eerste museum waar de onzichtbare wereld van micro-organismen zichtbaar wordt gemaakt. Als je je bezoek aan het Artis-park combineert met Micropia, maak je niet alleen je dag extra bijzonder, maar profiteer je ook van extra voordelige toegang. Ontmoet je microben in Micropia , naast het Artis-park.

vrijstaand_Artis-de-Partis_lidmaatschappas_1920x1080.jpg

lid worden

Met een Artis-lidmaatschap kun je het hele jaar onbeperkt naar Artis. Je steunt met je lidmaatschap de dieren, het park, de natuurbehoudsprojecten en de monumenten van Artis. Bovendien geniet je van vele voordelen. Lees meer over de voordelen van het lidmaatschap .

Als je op de dag van je bezoek aan Artis besluit lid te worden, krijg je het aankoopbedrag van je toegangskaart(en) retour. Dit geldt uitsluitend voor de waarde op de toegangskaart en het aantal personen dat lid wordt. Kom langs bij de kassa voor meer informatie.

studenten

Studenten van het ROC Amsterdam, de UvA, VU, HvA, IPABO, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Gerrit Rietveld Academie, Tio en Inholland (regio Noord-Holland)* € 3,00 p.p.**

*Voor studenten van het ROC Amsterdam, de UvA, VU, HvA, IPABO, Tio en Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten geldt het tarief alleen op vertoon van de collegekaart met foto en tevens het bewijs van inschrijving met studiejaar. Voor studenten van de Gerrit Rietveld Academie en Inholland volstaat de collegekaart met foto en jaar van inschrijving. Met al deze onderwijsinstellingen heeft Artis een compensatieregeling getroffen om korting te kunnen geven. Hierdoor krijgen hun studenten korting en hebben studenten van andere instellingen geen recht op deze korting. Het studententarief geldt niet tijdens de schoolvakantieperiodes in de regio Noord, niet in het weekend en niet op feestdagen.

**Studententoegangskaarten kunnen niet online worden besteld.

Artis-de-Partis_feest_muts_hoed_vrijstaand_BP_1920x1080.jpg

feestdagen

Kerstmis: vrijdag 25 december en zaterdag 26 december 2015
Nieuwjaar: vrijdag 1 januari 2016
Goede Vrijdag: vrijdag 25 maart 2016
Pasen: zondag 27 maart en maandag 28 maart 2016
Koningsdag: woensdag 27 april 2016
Bevrijdingsdag: donderdag 5 mei 2016
Hemelvaart: donderdag 5 mei 2016
Pinksteren: zondag 15 mei en maandag 16 mei 2016

tarieven voor het onderwijs

Alle onderwijsinstellingen kunnen bij een bezoek aan Artis gebruikmaken van het onderwijstarief, mits zij zich van te voren aanmelden . In de rij staan bij de kassa is dan niet meer nodig. Voor onderwijsinstellingen uit Noord-Holland die in het bezit zijn van een Artis-onderwijskaart* (€ 120,00 per jaar), gelden nog voordeligere tarieven.

leerlingen en begeleiders met een onderwijskaart*    € 3,00 p.p.
leerlingen en begeleiders overige onderwijsinstellingen  € 9,00 p.p.

* voorwaarden onderwijskaart

Onderwijsinstellingen kunnen het bezoek gemakkelijk online aanmelden via het  onderwijs boekingssysteem .

zorgkaart

Zorgcentra uit Noord-Holland kunnen de Artis-zorgkaart aanschaffen voor € 175,00 per jaar. Op vertoon van de zorgkaart bij de Artis-kassa kunnen cliënten en begeleiders van het zorgcentrum profiteren van het zorgtarief.*

cliënten en begeleiders met een zorgkaart*  € 3,50 p.p.

* voorwaarden zorgkaart

Zorgcentra die aan de  voorwaarden  voldoen kunnen de Artis-zorgkaart aanvragen via het aanvraagformulier .

aanvraagformulier zorgkaart