page title

Toegangsprijzen

Toegangskaarten zijn ook gemakkelijk online te bestellen en direct te betalen met iDeal, Mastercard of Visa. Leuk voor jezelf, of om cadeau te geven.

Toegangsprijzen

Toegang ARTIS-park ARTIS & Micropia Micropia
Normaal (10+)       € 20,50 € 27,50 € 14,00
Jeugd (3 t/m 9 jaar) € 17,00 € 23,50* € 12,00*
0 t/m 2 jaar  gratis gratis* gratis*
Museumkaart niet geldig niet geldig gratis*

*Adviesleeftijd Micropia: vanaf 8 jaar.

koop een kaartje
 

Micropia

Als je de wereld van héél dichtbij bekijkt, gaat er een nieuwe voor je open. Mooier en bijzonderder dan je je ooit hebt kunnen voorstellen. Micropia is 's werelds enige museum waar de onzichtbare wereld van micro-organismen zichtbaar wordt gemaakt. Als je je bezoek aan het ARTIS-Park combineert met Micropia, maak je niet alleen je dag extra bijzonder, maar profiteer je ook van extra voordelige toegang. Ontmoet je microben in Micropia , naast het ARTIS-Park.

Artis_de_Partis_lid_leden_pas_1920x1080.jpg

Lid worden

Met een ARTIS-lidmaatschap kun je het hele jaar onbeperkt naar ARTIS. Je steunt met je lidmaatschap de dieren, het park, de natuurbehoudsprojecten en de monumenten van ARTIS. Bovendien geniet je van vele voordelen. Bekijk de voordelen.

lidmaatschap

Als je op de dag van je bezoek aan ARTIS besluit lid te worden, krijg je het aankoopbedrag van je toegangskaart(en) retour. Dit geldt uitsluitend voor de waarde op de toegangskaart en het aantal personen dat lid wordt. Kom langs bij de kassa voor meer informatie.

Studenten

Het studententarief van € 3,00 p.p.** geldt voor studenten van de volgende onderwijsinstellingen: ROC Amsterdam, UvA, VU, HvA, IPABO, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Gerrit Rietveld Academie, Tio, Rijksakademie van beeldende kunsten en Inholland (regio Noord-Holland)*

*Voor studenten van ROC Amsterdam, UvA, VU, HvA, IPABO, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Tio en Rijksakademie van beeldende kunsten geldt het tarief alleen op vertoon van de collegekaart met foto en tevens het bewijs van inschrijving met studiejaar. Voor studenten van de Gerrit Rietveld Academie en Inholland volstaat de collegekaart met foto en jaar van inschrijving.

Met al deze onderwijsinstellingen heeft ARTIS een compensatieregeling getroffen om korting te kunnen geven. Hierdoor krijgen hun studenten korting en hebben studenten van andere instellingen geen recht op deze korting. Het studententarief geldt niet tijdens de schoolvakantieperiodes in de regio Noord, niet in het weekend en niet op feestdagen.

**Studententoegangskaarten kunnen niet online worden besteld.

Artis-de-Partis_feest_muts_hoed_vrijstaand_BP_1920x1080.jpg

Feestdagen

Kerstmis: zondag 25 december en maandag 26 december 2016
Nieuwjaar: zondag 1 januari 2017
Goede Vrijdag: vrijdag 14 april 2017
Pasen: zondag 16 april en maandag 17 april 2017
Koningsdag: donderdag 27 april 2017
Bevrijdingsdag: vrijdag 5 mei 2017
Hemelvaart: donderdag 25 mei 2017
Pinksteren: zondag 4 juni en maandag 5 juni 2017

Tarieven voor het onderwijs

Alle onderwijsinstellingen kunnen bij een bezoek aan ARTIS gebruikmaken van het onderwijstarief, mits zij zich van tevoren aanmelden . In de rij staan bij de kassa is dan niet meer nodig. Voor onderwijsinstellingen uit Noord-Holland die in het bezit zijn van een ARTIS-onderwijskaart* (€ 120,00 per jaar), gelden nog voordeligere tarieven.

Leerlingen en begeleiders met een onderwijskaart*    € 3,00 p.p.
Leerlingen en begeleiders overige onderwijsinstellingen  € 9,00 p.p.

* voorwaarden onderwijskaart

Zorgkaart

Zorgcentra uit Noord-Holland kunnen de ARTIS-zorgkaart aanschaffen voor € 175,00 per jaar. Op vertoon van de zorgkaart bij de ARTIS-kassa kunnen cliënten en begeleiders van het zorgcentrum profiteren van het zorgtarief.*

Cliënten en begeleiders met een zorgkaart*  € 3,50 p.p.

* voorwaarden zorgkaart

Zorgcentra die aan de  voorwaarden  voldoen kunnen de ARTIS-zorgkaart aanvragen via het aanvraagformulier .

aanvraagformulier zorgkaart