nieuws

Artis-app al 10.000x gedownload

9 augustus 2012 – De gratis Artis-app is al 10.000 keren gedownload vanuit de iTunes App Store en Google Play. Met de Artis-app lopen bezoekers de route van de Vergeten Dieren, die op de interactieve plattegrond te zien is. Het geïntegreerde gps-systeem stelt de bezoeker in staat om langs de 10 Vergeten Dieren te navigeren die deze zomer extra onder de aandacht worden gebracht.

Over elk Vergeten Dier is een speciaal filmpje gemaakt, waarin Aart Staartjes vertelt wat het dier zo bijzonder maakt. Ook geven de dierverzorgers bij elk Vergeten Dier informatie en tips die alleen in de Artis-app te vinden zijn. Zo ontdekt de bezoeker meer over het geluid van de dwergoeistiti, de pluimpjes van de axolotl en de camouflage van de brede flappentak. Naast de filmpjes en extra informatie over de Vergeten Dieren, is de actuele dagagenda in de app opgenomen. In de dagagenda staan alle activiteiten die Artis organiseert. Ook kunnen bezoekers gebruik maken van de app om praktische informatie op te zoeken zoals openingstijden en toegangsprijzen, en het laatste nieuws terug te vinden. 

Na afloop van de Vergeten Dieren campagne wordt de app vernieuwd. Er wordt hard gewerkt aan nieuwe routes die het bezoek aan Artis verrijken. 


iTunes

Download de app voor iPhone

Google Play
Download de app voor Android

plan je bezoek

Er is elke dag van alles te doen in Artis. Hoe laat vertellen de dierverzorgers meer over hun dieren? Print de agenda en neem hem mee naar Artis.

Bekijk de dagagenda »

CBF keur voor goede doelen

ANBI

Natura Artis Magistra bedankt: Bank Giro Loterij

ANWB fonds Gemeente Amsterdam Bouwstenen Dierenbescherming Stadsdeel centrum Janivo Canon Compass Group Provincie Noord-Holland Prins Bernard Cultuurfonds Vrumona Zabawas Stimuleringsfonds voor de Architectuur Rijksoverheid kansen voor West Europese Unie Rabobank Amsterdam VSB-fonds gravin van Bylandt stichting