nieuws

leeuwenwelp Kacela op het kerbertterras

8 augustus 2012 – Het 10 weken oude leeuwenwelpje Kacela is geïntroduceerd in de leeuwengroep op het Kerbertterras. Ze kan het erg goed vinden met haar één jaar oudere zus Kianga, waar ze continu mee aan het spelen en dollen is.

In Artis grenst het verblijf van de leeuwen aan een gracht. De Leeuwen (Panthera leo) raken soms spelenderwijs te water. Leeuwen kunnen zwemmen, maar ze zijn er niet dol op. Daarom is gewacht tot Kacela wat ouder was voordat ze op het grote perk mocht.

Kacela groeit goed. Ze eet al kleine stukjes vlees, maar drinkt ook nog bij haar moeder Ti-Cuna.

CBF keur voor goede doelen

ANBI

Natura Artis Magistra bedankt: Bank Giro Loterij

ANWB fonds Gemeente Amsterdam Bouwstenen Dierenbescherming Stadsdeel centrum Janivo Canon Compass Group Provincie Noord-Holland Prins Bernard Cultuurfonds Vrumona Zabawas Stimuleringsfonds voor de Architectuur Rijksoverheid kansen voor West Europese Unie Rabobank Amsterdam VSB-fonds gravin van Bylandt stichting