nieuws

Artis is Wild!

15 februari 2011 – De eerste Wild Brei-tentoonsteling van Nederland is te zien door heel Artis. De afgelopen maand hebben meer dan driehonderd ‘Wild Breiers’ met veel enthousiasme duizenden meters aan breisels gemaakt.

Inspiratie haalden de breiers uit de natuur. Er is goed gekeken naar hoe vlinders hun cocon maken en hoe spinnen een web creëren. Het resultaat is dat de bruggen, banken, beelden en bomen in Artis voorzien zijn van kleurige, wollige en originele breisels.

De breisels zullen tot 16 maart in Artis te bewonderen zijn. Het Wild Brei-project is het resultaat van een samenwerking tussen Natura Artis Magistra, Francine Oomen en uitgeverij Querido. 

plan je bezoek

Er is elke dag van alles te doen in Artis. Hoe laat vertellen de dierverzorgers meer over hun dieren? Print de agenda en neem hem mee naar Artis.

Bekijk de dagagenda »

CBF keur voor goede doelen

ANBI

Natura Artis Magistra bedankt: Bank Giro Loterij

ANWB fonds Gemeente Amsterdam Bouwstenen Dierenbescherming Stadsdeel centrum Janivo Canon Compass Group Provincie Noord-Holland Prins Bernard Cultuurfonds Vrumona Zabawas Stimuleringsfonds voor de Architectuur Rijksoverheid kansen voor West Europese Unie Rabobank Amsterdam VSB-fonds gravin van Bylandt stichting