ZOOmeravonden

In juni, juli en augustus is Artis elke zaterdag open tot zonsondergang. Er zijn verschillende activiteiten, studenten van het Conservatorium van Amsterdam zorgen voor muziek en er is elke ZOOmeravond een live-optreden van een bekende artiest. Je hoeft alleen een Artis-entreebewijs te kopen en dan kan je die zaterdag overal aan meedoen en van genieten. Artis-leden kunnen natuurlijk direct de tuin in lopen. Bekijk hier alvast het programma per dag.

prijzen & kaarten

Toegangsbewijzen zijn ook gemakkelijk online te bestellen.

Bekijk alle toegangsprijzen »

route, ov & parkeren

Artis ligt in het hart van Amsterdam en beschikt over een eigen parkeerterrein. Ook is Artis goed bereikbaar per openbaar vervoer.

Plan je route naar Artis »

26 juli

Deze ZOOmeravond treden de Wooden Saints op in de Muziektent, vertelt de Artis-bioloog over homoseksueel diergedrag en is er een kinderworkshop rap.

Bekijk het volledige programma »

op naar Artis! koop nu kaarten » of word lid

organiseer het in Artis

geef om Artis

openingstijden Artis is vandaag open van 09:00 tot 21:40 uur. bekijk alle openingstijden »

toegangsprijzen normale prijzen

3 t/m 9 jaar € 16,50
10 jaar en ouder € 19,95
bekijk alle prijzen »

2 augustus

Deze ZOOmeravond treedt Lefties Soul Connection op in de Muziektent, vertelt de collectiebeheerder over zijn werk en is er een kinderworkshop dans.

Bekijk het volledige programma »

9 augustus

Deze ZOOmeravond treedt Gallowstreet op in de Muziektent, vertelt dierverzorger Job van Tol over pinguïns en is er een kinderworkshop percussie.

bekijk het volledige programma »

passe-partout

Word lid van Artis en bezoek alle ZOOmeravonden.

Lees meer »

16 augustus

Deze ZOOmeravond treedt Eveline Vroonland op in de Muziektent, vertelt Artis-docent Anthony van Bokhoven over zijn werk en is er een poppenkastvoorstelling.

bekijk het volledige programma »

ZOOmeravond-playlist

Luister naar een selectie van de ZOOmeravonden-artiesten op Spotify.

Open de ZOOmeravonden-playlist »

23 augustus

Deze ZOOmeravond treedt Eefje de Visser op in de Muziektent, vertelt een botanisch ontwerper over zijn werk en is er een kinderworkshop dans.

bekijk het volledige programma »

30 augustus

Deze ZOOmeravond treedt Jacqueline Govaert op in de Muziektent, vertelt dierenarts Frank Verstappen over zijn werk en is er een kinderworkshop dans.

bekijk het volledige programma »

CBF keur voor goede doelen

ANBI

Natura Artis Magistra bedankt: Bank Giro Loterij

ANWB fonds Gemeente Amsterdam Bouwstenen Dierenbescherming Stadsdeel centrum Janivo Canon Compass Group Provincie Noord-Holland Prins Bernard Cultuurfonds Vrumona Zabawas Stimuleringsfonds voor de Architectuur Rijksoverheid kansen voor West Europese Unie Rabobank Amsterdam VSB-fonds gravin van Bylandt stichting