ZOOmeravonden

In juni, juli en augustus is Artis elke zaterdag open tot zonsondergang. Er zijn verschillende activiteiten, studenten van het Conservatorium van Amsterdam zorgen voor muziek en er is elke ZOOmeravond een live-optreden van een bekende artiest. Je hoeft alleen een Artis-toegangskaart te kopen en dan kun je die zaterdag overal aan meedoen en van genieten. Artis-leden kunnen natuurlijk direct het park in lopen.

prijzen & kaarten

Toegangskaarten zijn ook gemakkelijk online te bestellen.

Bekijk alle toegangsprijzen »

route, ov & parkeren

Artis ligt in het hart van Amsterdam en beschikt over een eigen parkeerterrein. Ook is Artis goed bereikbaar per openbaar vervoer.

Plan je route naar Artis »

barbecue en picknick

Maak je ZOOmeravond compleet met een barbecue of picknick.

Bekijk de mogelijkheden »

4 juli

Deze ZOOmeravond treedt Novastar op in de Muziektent, leest Loes Riphagen voor uit haar boek 'Superheldjes' en is er een kinderworkshop dans.

Bekijk het volledige programma »

11 juli

Deze ZOOmeravond treedt Clean Pete op in de Muziektent, leest Mark Haayema voor uit zijn boek 'Joep!' en is er een kinderworkshop jongleren.

Bekijk het volledige programma »

18 juli

Deze ZOOmeravond treedt Stevie Ann op in de Muziektent, leest Bette Westera voor uit haar boek 'Ik leer je liedjes van verlangen, en aan een apestaartje hangen' en is er een kinderworkshop jongleren.

Bekijk het volledige programma »

25 juli

Deze ZOOmeravond treedt Dillenburg op in de Muziektent, lezen Ted van Lieshout en Philip Hopman voor uit hun boek 'Boer Boris gaat naar de markt' en is er een poppenkastvoorstelling.

Bekijk het volledige programma »

1 augustus

Deze ZOOmeravond treedt Paulusma op in de Muziektent, leest Lida Dijkstra voor uit haar boek 'Willemijn wil niet zwemmen' en is er een kinderworkshop dans.

Bekijk het volledige programma »

8 augustus

Deze ZOOmeravond treedt Ed Struijlaart op in de Muziektent, leest Bette Westera voor uit haar boek boek 'Ik wil een walvis' en is er een kinderworkshop yoga.

Bekijk het volledige programma »

15 augustus

Deze ZOOmeravond treedt Sue The Night op in de Muziektent, leest Marc ter Horst voor uit zijn boek 'Van oerknal tot robot' en is er een kinderworkshop yoga.

Bekijk het volledige programma »

22 augustus

Deze ZOOmeravond treedt Julius op in de Muziektent, leest Govert Schilling voor uit zijn boek 'Waait het in de ruimte' en is er een poppenkastvoorstelling.

Bekijk het volledige programma »

29 augustus

Deze ZOOmeravond treedt Gotcha! op in de Muziektent, leest Henriette Boerendans voor uit haar boek 'Daar buiten slaapt een aap' en is er een kinderworkshop dans.

Bekijk het volledige programma »

passe-partout

Word lid van Artis en bezoek alle ZOOmeravonden.

Lees meer »

CBF keur voor goede doelen

ANBI

Natura Artis Magistra bedankt: Bank Giro Loterij

ANWB fonds Gemeente Amsterdam Bouwstenen Dierenbescherming Stadsdeel centrum Janivo Canon Compass Group Provincie Noord-Holland Prins Bernard Cultuurfonds Vrumona Zabawas Stimuleringsfonds voor de Architectuur Rijksoverheid kansen voor West Europese Unie Rabobank Amsterdam VSB-fonds gravin van Bylandt stichting