algemene voorwaarden arrangementen

 1. Arrangementen die op werkdagen plaatsvinden kunnen via de website worden geboekt. In verband met de drukte kunnen arrangementen die in het weekend, vakanties en op vrije dagen plaatsvinden alleen in overleg worden geboekt door te mailen naar arrangementen@artis.nl. De gewenste datum kan op het moment van de boeking al volgeboekt zijn/niet meer beschikbaar zijn, wij zullen u in dat geval benaderen voor een alternatieve datum.
 2. Arrangementen kunnen tot minimaal een week van te voren gereserveerd worden. 
 3. Indien u een arrangement binnen een week aanvraagt, nemen wij contact op om te bespreken of het mogelijk is het arrangement doorgang te laten vinden. 
 4. De aanvraag voor een arrangement wordt omgezet in een reservering nadat u een bevestiging van ons heeft ontvangen per e-mail. De automatische reactie die u van ons per e-mail ontvangt is geen officiële bevestiging van uw boeking. U ontvangt van ons een officiële bevestiging per e-mail. Indien u geen officiële bevestiging van ons heeft ontvangen is de aanvraag van het arrangement niet geldig/ definitief.
 5. De arrangementen vinden in de verschillende horecagelegenheden plaats. Het is niet mogelijk op het terras het arrangement te genieten. 
 6. De horecagelegenheid waar het arrangement wordt uitgevoerd wordt uiterlijk bekend gemaakt op de dag dat het arrangement plaatsvindt na betaling van het arrangement.
 7. Arrangementen tot € 1.250,00 kunnen afgerekend worden bij de kassa van Artis. Er wordt betaald voor het werkelijke aantal personen dat gebruik maakt van het arrangement.
 8. Voor arrangementen vanaf € 1.250,00 dient een aanbetaling van 75% van het totaalbedrag overgemaakt te worden. Hiervoor ontvangt u een factuur. Betaling vindt plaats binnen 14 dagen, maar een dag voorafgaand aan de datum waarop het arrangement plaats vindt. Indien de aanbetaling van het arrangement niet binnen is, beschouwen wij het arrangement als geannuleerd. Het restant van het totaalbedrag wordt na de bijeenkomst gefactureerd. Er vindt geen restitutie plaats in geval er minder personen gebruik hebben gemaakt van het arrangement. 
 9. Consumpties die buiten het betreffende arrangement vallen worden direct afgerekend bij de betreffende horecagelegenheid.
 10. De arrangementen zijn niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen en acties.
 11. Het is mogelijk om het arrangement inclusief entree Artis te reserveren. Indien u een arrangement exclusief entree Artis reserveert, dan zult u zelf voor de toegangskaarten voor u en uw gasten moeten zorgen. Informatie over toegangskaarten en tarieven van Artis vindt u bij prijzen en kaarten of bel 0900 27 84 796 (55ct/per gesprek).
 12. De toegangskaarten voor Artis zijn 1 jaar geldig. 
 13. Indien u met de door u georganiseerde rondvaartboot aankomt, kunt u aanmeren bij de “Nijlpaardenbrug”. Dit is een openbare aanlegsteiger buiten Artis aan het Entrepotdok vlakbij de ingang van Artis.
 14. De op de website genoemde prijzen voor de arrangementen zijn geldig tot en met 31 december 2011. Arrangementen die geboekt worden voor de periode na 31 december 2013 kunnen door indexatie per 1 januari 2014 verschillen in prijs. 
 15. De arrangementen zijn exclusief uitrijkaarten voor het Artis-parkeerterrein. U kunt uw parkeerkaart bij de kassa van Artis of de Artis-winkel laten coderen, zodat u kunt parkeren tegen het Artis-tarief.

CBF keur voor goede doelen

ANBI

Natura Artis Magistra bedankt: Bank Giro Loterij

ANWB fonds Gemeente Amsterdam Bouwstenen Dierenbescherming Stadsdeel centrum Janivo Canon Compass Group Provincie Noord-Holland Prins Bernard Cultuurfonds Vrumona Zabawas Stimuleringsfonds voor de Architectuur Rijksoverheid kansen voor West Europese Unie Rabobank Amsterdam VSB-fonds gravin van Bylandt stichting