vier het in Artis

rondleidingen

In Artis valt veel te ontdekken. Sluit aan bij een open rondleiding of boek als groep een privérondleiding door het park. Alle rondleidingen door Artis zijn onder begeleiding van een professionele gids en geheel gratis.

Lees meer

verjaardagsfeestjes

Vier je verjaardagsfeestje in Artis. Kies één van de drie thema's en ontdek hoe oud dieren kunnen worden, reis door de ruimte of leer meer over het voedsel van de dieren.

Lees meer

dierverzorger voor 1 dag

Een kus van een zeeleeuw, bananen snijden voor de giraffen of schildpadden trainen? Altijd al willen weten hoe een dag van een dierverzorger eruitziet? Loop dan een dagje mee.

Lees meer

arrangementen

Om uw dag in Artis compleet te maken kunt u met uw gezelschap gebruik maken van het aanbod van diverse arrangementen.

Lees meer

locaties & zalen

Trouwen op een speciale locatie of op zoek naar een unieke locatie voor uw diner, congres of bedrijfsfeest? Artis kent veel bijzondere plekken.

Lees meer

barbecue en picknick

In de maanden juni, juli en augustus is Artis elke zaterdag open tot zonsondergang. Geniet tijdens deze ZOOmeravonden van een heerlijke barbecue of picknick.

Lees meer

CBF keur voor goede doelen

ANBI

Natura Artis Magistra bedankt: Bank Giro Loterij

ANWB fonds Gemeente Amsterdam Bouwstenen Dierenbescherming Stadsdeel centrum Janivo Canon Compass Group Provincie Noord-Holland Prins Bernard Cultuurfonds Vrumona Zabawas Stimuleringsfonds voor de Architectuur Rijksoverheid kansen voor West Europese Unie Rabobank Amsterdam VSB-fonds gravin van Bylandt stichting