prijzen & kaarten

Toegangskaarten zijn ook gemakkelijk online te bestellen. Met een online gekochte toegangskaart loopt u direct het park in.

toegangsprijzen Artis-park

0 - 2 jaar   gratis
 
jeugd (3 - 9 jaar)
€ 16,50
koop direct
normaal (10+)
€ 19,95 
koop direct

toegangsprijzen Artis & Micropia

0 - 2 jaar gratis  
jeugd (3 - 9 jaar) € 23,00 koop direct
normaal (10+) € 27,00 koop direct

Voor scholen bestaan speciale schooltarieven.

lid worden

Met een Artis-lidmaatschap kunt u het hele jaar onbeperkt naar Artis. U steunt met uw lidmaatschap de dieren, het park, de natuurbehoudsprojecten en de monumenten van Artis. Bovendien geniet u van vele voordelen. Lees meer over de voordelen van het lidmaatschap.

studenten

Studenten van het ROC Amsterdam, de UvA, VU, HvA,  Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Tio, Inholland (regio Noord-Holland),  Gerrit Rietveld Academie en van de IPABO 
€ 3,00

Voor studenten van de IPABO, UvA, VU, HvA, ROC Amsterdam en de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten geldt het tarief alleen bij het tonen van de collegekaart met foto en tevens het bewijs van inschrijving met studiejaar. Voor studenten van de Gerrit Rietveld Academie en Inholland volstaat de collegekaart met foto en jaar van inschrijving. Het studententarief geldt niet tijdens de vakanties (regio noord), niet in het weekend en niet op feestdagen. In één van deze periodes kunnen docenten met uitzonderlijke verzoeken contact opnemen met scholen@artis.nl om toestemming te vragen om voor het studententarief Artis te betreden. Studententoegangskaarten kunnen niet online besteld worden.

zorgkaart

Zorgcentra uit Noord-Holland kunnen de Artis-zorgkaart aanschaffen voor € 175,00 per instelling. 

cliënten en begeleiders met een zorgkaart  € 3,50
voorwaarden zorgkaart  

rolstoelgebruikers

Het Artis-terrein is grotendeels toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Bij de kassa is een beperkt aantal rolstoelen te leen tegen een borgsom van € 1,00. Het is niet mogelijk om een rolstoel te reserveren.

Op het parkeerterrein bevinden zich 5 invalidenparkeerplaatsen. Hiervoor gelden de reguliere parkeertarieven. 

(Hulp)honden zijn niet toegestaan in Artis.

elke dag naar Artis

Word vandaag nog lid en ontvang je entreegeld retour.

word lid van Artis »

route, ov & parkeren

Artis ligt in het hart van Amsterdam en beschikt over een eigen parkeerterrein. Ook is Artis goed bereikbaar per openbaar vervoer.

Plan je route naar Artis »

CBF keur voor goede doelen

ANBI

Natura Artis Magistra bedankt: Bank Giro Loterij

ANWB fonds Gemeente Amsterdam Bouwstenen Dierenbescherming Stadsdeel centrum Janivo Canon Compass Group Provincie Noord-Holland Prins Bernard Cultuurfonds Vrumona Zabawas Stimuleringsfonds voor de Architectuur Rijksoverheid kansen voor West Europese Unie Rabobank Amsterdam VSB-fonds gravin van Bylandt stichting