app Artis-app

Artis is de oudste dierentuin van Nederland, in hartje Amsterdam. In Artis komen mensen, dieren, microben, bomen, planten, sterren, musea, kunst en erfgoed samen. De verhalen van Artis bestaan al sinds 1838. En worden elke dag opnieuw geboren. Ontdek Artis met de gratis app steeds op een andere manier. Loop de verschillende themaroutes, bekijk de actuele dagagenda en ontdek wat je niet moet missen in Artis.

routes

Verken Artis op een bijzondere manier en loop diverse themaroutes. Op de plattegrond in de app staat de route uitgestippeld, uitgebreid met filmpjes, afbeeldingen, leuke weetjes of speurtochtvragen.

dagagenda

Wanneer worden de zeeleeuwen gevoerd? Hoe laat vertelt de verzorger over de pas ontpopte vlinder? En wanneer kan je een reis door de ruimte maken? In de dagagenda vind je alle voerdertijden, Planetariumvoorstellingen en andere activiteiten.

informatie

Bekijk de openingstijden, toegangsprijzen, route, het adres en handige informatie over parkeren. Ontdek wat je niet moet missen in Artis.

Regelmatig wordt de app uitgebreid met nieuwe routes om je bezoek nog leuker te maken.

op naar Artis!

iTunes
Download de app voor iPhone

Google Play
Download de app voor Android

CBF keur voor goede doelen

ANBI

Natura Artis Magistra bedankt: Bank Giro Loterij

ANWB fonds Gemeente Amsterdam Bouwstenen Dierenbescherming Stadsdeel centrum Janivo Canon Compass Group Provincie Noord-Holland Prins Bernard Cultuurfonds Vrumona Zabawas Stimuleringsfonds voor de Architectuur Rijksoverheid kansen voor West Europese Unie Rabobank Amsterdam VSB-fonds gravin van Bylandt stichting